RING OSS - 08-437 370 92

Snickare Stockholm

RING OSS - 08-437 370 92

Attefallshus

Behöver ni ett attefallshus? Kontakta våra snickare i Stockholm för ett attefallshus.

Vårt företag är specialiserade på olika typer av tillbyggnader, däribland attefallshus. I vårt team har vi kunnig personal och snickare i Stockholm som har möjlighet att producera nybyggda hus och byggnader från grunden.

Kontakta oss för att boka ett möte – vi älskar att prata om tillbyggnader!

Attefallshus i Stockholm

Du som har ett en- eller tvåbostadshus får bygga ett attefallshus utan bygglov. Ni kan bygga flera attefallshus på tomten men den samlade storleken får vara högst 30 kvadratmeter. Husen får användas antingen som en självständig bostad eller som exempelvis förråd, gäststuga, växthus eller garage. Det får vara högst fyra meter högt.

Har ni en egen ritning på ert tilltänkta attefallshus eller behöver ni hjälp med att ta fram en design? Oavsett hur ni vill gå tillväga har vi både arkitekter, ingenjörer, konstruktörer och snickare i Stockholm som erbjuder er sin expertis och erfarenhet.

Lång erfarenhet av tillbyggnader

Våra snickare i Stockholm har lång erfarenhet av olika typer av tillbyggnader. Attefallshus är ett av våra vanligaste projekt och våra snickare i Stockholm bygger attefallshus enligt Boverkets byggregler och konstruktionsregler.

Inför bygget av ert attefallshus behövs en anmälan till byggnadsnämnden i er kommun och för att få ett startbesked. Som regel behöver inte attefallshus bygglov. Det finns dock vissa undantag. Vårt företag hjälper er även med det administrativa arbetet. 

Bygger endast under totalentreprenad

Vi utför endast totalentreprenad. Det innebär att vårt företag sköter alla led i projektet, alltifrån snickeri och kakelsättning till el- och vattendragning. Ska ert attefallshus användas för permanentboende ska det ha alla bostadsfunktioner som finns i en bostad, exempelvis utrymmen för matlagning, personlig hygien och möjlighet att förvara saker.

När ni anlitar vår totalentreprenad får ni:

  • Ett byggprojekt som genomgående håller hög kvalitet. För oss är det viktigt att ha kontroll över hela processen för att säkerställa detta.
  • Ni som kund kan lita på att att vi utför vårt arbete på bästa möjliga sätt.
  • En högre nivå än många konkurrenter.