RING OSS - 08-437 370 92

Snickare Stockholm

RING OSS - 08-437 370 92

Om oss

Vi är era snickare i Stockholm. Vänd er till oss för snickare i Stockholm som kan bygga tillbyggnader som garage, attefallshus och veranda.

Vi på FF Drift & Bygg är ett komplett byggföretag med all kompetens under ett och samma tak; arkitekter, ingenjörer, elektriker, konstruktörer och snickare i Stockholm.

Hos oss får ni hjälp med allt inom bygg. Våra snickare i Stockholm bygger mindre uthus, garage och tillbyggnader till villor samt fritidshus. Vi producerar nybyggda hus och byggnader från grunden. 

Trygghet och säkerhet

När vi går in i ett projekt är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg med vårt arbete och våra snickare i Stockholm. Vi erbjuder därför våra kunder att ta del av den dagliga verksamheten via en digital plattform.

Vi har alla de certifikat och auktoriseringar som krävs för att arbeta med såval el som vatten. Vårt företag är dessutom ansvarsförsäkrade.

Erfarna snickare i Stockholm

Vi hjälper er oavsett hur långt ni har kommit i era planer. Vid behov av mer yta kan det vara svårt att veta om ni ska expandera den existerande byggnaden eller bygga en ny byggnad på tomten. Våra kunniga experter och snickare i Stockholm bistår gärna med sin expertis. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som är optimal för just era behov.

Hos oss finner ni experter på husbygge, renovering och tillbyggnader. Vänd er till oss för att få hjälp av en eller flera av våra snickare i Stockholm. 

Kontakta oss redan i dag så bokar vi in ett första möte.