RING OSS - 08-437 370 92

Snickare Stockholm

RING OSS - 08-437 370 92

Snickare

Våra snickare i Stockholm kan bygga olika typer av tillbyggnader, däribland garage. Kontakta oss för våra snickare i Stockholm.

Våra snickare i Stockholm är experter på alla typer av tillbyggnader. Vi tar tillsammans med våra arkitekter, ingenjörer, elektriker, målare och konstruktörer fram den bästa tillbyggnaden åt er. Vi bygger såklart gärna efter era egna ritningar också.

Kontakta oss för att boka in ett möte med våra snickare i Stockholm!

Snickare i Stockholm

Sedan starten har vi strävat efter att vara ett byggföretag som ligger i framkant. Vi vill hela tiden utvecklas för att möta den ökade efterfrågan på kvalitetsbyggen från våra snickare i Stockholm. För oss är det viktigt att ni som kund känner er trygg med oss som samarbetspartner. Därför erbjuder vi bland annat en digital plattform för att ni ska kunna följa den dagliga verksamheten. 

Vi har dessutom alla certifikat och auktoriseringar som krävs för att arbete med el samt vatten. Vårt företag är också ansvarsförsäkrade för att säkerställa såväl våra snickare i Stockholm som våra kunders säkerhet.

Våra 4 vanligaste tillbyggnader

1. Tillbyggnad för extra rum 

2. Attefallshus

3. Garage

4. Altan eller veranda 

Våra snickare i Stockholm hjälper er med er tillbyggnad oavsett om det gäller till ert fritidshus eller er villa. Vi hjälper er bygga en konstruktion som både blir snygg, praktisk och som smälter in i omgivningen och med den befintliga byggnaden.

Erbjuder totalentreprenad

För oss är det viktigt att våra byggprojekt håller en hög kvalitet. Därför har vi valt att endast erbjuda totalentreprenad. Det innebär att våra snickare i Stockholm med kollegor fokuserar sitt arbete för vårt företag och ert projekt. Vi vill ha koll på projektets alla delar och säkerställa att arbetet med er tillbyggnad flyter på som förväntat.

Det här gör att vår snickare i Stockholm och våra byggprojekt håller en högre kvalitet än många av våra konkurrenter.

Vänd er till oss för snickare i Stockholm. Vi har snickare i Stockholm för att bygga tillbyggnader.